Bezoek de Basiliek
 

Bent u van plan de Basiliek van Oudenbosch te bezoeken? Dat kan 7 dagen per week van 10:00 tot 16:00, 's zomers is de Basiliek tot 16:30 geopend. Van 12:00 - 13:00 is de Basiliek gesloten.

Rondleiding
 

De Basiliek is vrij toegankelijk voor iedereen. Voor een rondleiding door een van onze gidsen kunt u contact met ons opnemen of deelnemen aan een van de rondleidingen op zaterdagmiddag. 

 
 
Audiotour
 

Ook zonder rondleiding kunt u meer te weten komen over de Basiliek. De vernieuwde audiotour in het Nederlands en Engels kunt u zelfstandig volgen.

Souvenirwinkel, museum en Cuyperszaal
 

In de Crypte van de Basiliek zijn verschillende publiekelijk toegankelijke ruimtes ingericht. Een bezoek aan het museum en de winkel is de moeite waard.
 

Agenda
 

Naast de Eucharistieviering op zondag vinden er enkele keren per jaar optredens en concerten plaats in de Basiliek. Alle activiteiten vindt u in de Agenda.

Een compleet dagje uit of weekendje weg.

Combineer een bezoek aan de Basiliek van Oudenbosch met een dagje uit of weekendje weg! De Kapel van St. Louis, Klooster Bovendonk in Hoeven en de Sterrenwacht Tivoli zijn een bezoek meer dan waard. In West-Brabant kan je prachtig fietsen. Kijk voor alle mogelijkheden op Visit Halderberge. Hier vindt u ideeën voor leuke uitjes, gezellige restaurants en mooie fiets- en wandelroutes.

Foto's eigendom van Adrianus Laros, Voor meer mooie foto's van Oudenbosch en de Basiliek, klik hier.

  • Trip Advisor Social Icon
  • Black Instagram Icon
  • Facebook Social Icon