Kerstconcerten Basiliek Oudenbosch

In de maand December worden traditioneel kerstconcerten gegeven in de Basiliek. Dit jaar zijn er 5 kerstconcerten die in de bijzondere akoestiek en ambiance van de Basiliek te bezoeken zijn.

10 & 11 December: Het ultieme kerstconcert

Na de Star Wars Suites doen het International Symphony Orchestra en The New Romanian Symphonic Choir een 2e keer de Basiliek van Oudenbosch aan. Een tweedaags kerstconcert in de prachtige Basiliek met als titel: "A Christmas Carol". Klik hier voor informatie en kaarten
 

13 December: Kiwanis Kerstconcert Dana Winner

Net als in 2016 treedt Dana Winner ook dit jaar weer op in aanloop naar de feestdagen. Deze befaamde Vlaamse zangeres brengt de Basiliek in vervoering met haar prachtige stem. De opbrengst van de avond gaat naar het goede doel, een extra reden om te gaan. Klik hier voor informatie en kaarten.

16 December: Oudenbosch Mannenkoor

Een traditie vlak voor de kerstdagen, het optreden van het Oudenbosch Mannenkoor. Normaalgesproken treden ze op in de Kapel van St. Louis, maar dit jaar wordt het concert gegeven in de grote broer van de Kapel van St. Louis.

24 December: Nachtmis kerst

Beleef een bijzondere nachtmis in de Basiliek van Oudenbosch. De nachtmis in de Basiliek van Oudenbosch is een van de drukstbezochte missen in het jaar. Niet voor niets, de bijzondere basiliek zorgt voor een extra feestelijk tintje aan deze bijzondere avond. De mis begint om 23:00 en is omstreeks 02:00 afgelopen.

29 December: Christmas Evening with Trijntje

Trijntje Oosterhuis komt dit jaar met haar kerkentour op 29 december naar de Basiliek met haar repertoire aan kerstnummers van haar eigen kerstalbum en kerstklassiekers. Liefhebbers van kerstmuziek met een vleugje soul kunnen hun hart ophalen tijdens dit concert. Klik hier voor kaarten en meer informatie.

Foto's eigendom van Adrianus Laros, Voor meer mooie foto's van Oudenbosch en de Basiliek, klik hier.

  • Trip Advisor Social Icon
  • Black Instagram Icon
  • Facebook Social Icon