Rondleidingen & Audiotours

U bent van harte welkom om de Basiliek van Oudenbosch te bezoeken. Natuurlijk kunt u de basiliek en het verhaal op eigen gelegenheid ontdekken. We raden u echter aan een rondleiding te reserveren of de Basiliek met een Audiotour te ontdekken.

 

Rondleidingen

Zowel individueel, met een kleine groep als met grotere gezelschappen kunt u een rondleiding volgen door de basiliek. Onder leiding van een van de enthousiaste vrijwillige gidsen gaat u de geheimen van de basiliek ontdekken en het bijzondere verhaal ervan leren kennen. Onze gidsen spreken Nederlands, Frans, Duits en Engels.

 

 

Bezoek de Basiliek met een groep

Bezoekt u de Basiliek met een busgroep, familie, of ander gezelschap? Dan is het mogelijk om een besloten rondleiding te boeken met een gids. Via onderstaande knop kunt u contact opnemen om een rondleiding te reserveren. Dit kan 7 dagen per week tijdens openingstijden.

 
Bezoek de Basiliek individueel

U kunt de Basiliek uiteraard ook met een kleiner gezelschap bezoeken. U kunt 's zaterdags aansluiten bij een rondleiding. Voor deze rondleiding dient u vooraf te reserveren. Via onderstaande knop kunt u de beschikbare data bekijken én online tickets boeken.

Stadswandeling Oudenbosch

Op zaterdag en zondag om 11:00 vinden er stadswandelingen plaats in Oudenbosch. Tijdens deze wandeling onder leiding van een gids leert u meer over de geschiedenis van Oudenbosch, pastoor Hellemons en de samenhang tussen de Basiliek, St. Louis en de Zouaven. Meer informatie via Visit Halderberge

 

Audiotours
 

De audiotours zijn verkrijgbaar aan de servicebalie bij binnenkomst in de basiliek. De audiotours maken het mogelijk op eigen gelegenheid de geschiedenis van de Basiliek te ontdekken. Komt u met een audiotour in de buurt van een van de verhalen in de Basiliek, dan begint automatisch het verhaal te spelen. Er zijn audiotours beschikbaar in het Nederlands en het Engels

Tarieven


Wekelijks worden rondleidingen georganiseerd op zaterdag 14:00. U kunt via bovenstaande link reserveren. Voor grotere gezelschappen en private rondleidingen geldt een tarief van €17,- tot 25 personen. Iedere extra persoon kost € 0,50.

Foto's eigendom van Adrianus Laros, Voor meer mooie foto's van Oudenbosch en de Basiliek, klik hier.

  • Trip Advisor Social Icon
  • Black Instagram Icon
  • Facebook Social Icon