In der Krypta

In der Krypta der Basilika

Bij een bezoek aan de Basiliek van Oudenbosch mag een bezoek aan de winkel in de crypte onder de Basiliek eigenlijk niet ontbreken. In de winkel vindt u allerlei kleine souvenirs, maar ook Mariabeelden, bidprentjes, bedeltjes en ansichtkaarten.

De winkel is iedere dag geopend tussen 13:00 en 16:00 uur. 

Voor vragen over de winkel in de crypte kunt u contact opnemen met mevrouw Toos de Veth – Aarts (06-22219080). 

Shop

In de winkel van de Basiliek vindt u van alles. Van bedeltjes en bidprentjes, tot prachtige boeken!

In aanvulling op kleine souvenirs, is er onlangs ook een nieuwe puzzel van de Basiliek beschikbaar met maar liefst 1000 stukjes. Maar dat is niet alles wat u hier vindt! Ontdek een verscheidenheid aan Heiligenbeelden, kaarsen, medailles, ansichtkaarten, rozenkransen en kerststallen. Vergeet zeker niet om een kijkje te nemen bij de diverse mini-kerststalletjes die hier te koop worden aangeboden. Er valt zoveel te ontdekken!

Cuyperssaal

Für Gruppen und kleine Veranstaltungen kann der Cuyperssaal reserviert werden. Wenn Sie weitere Informationen möchten, bitte kontaktieren Sie uns.

Anstatt die Wendeltreppe nach unten zu nehmen können Sie die Treppe auch nach oben folgen, zur Kuppel. Die 144 Treppenstufen führen Sie zum Rundgang durch die Kuppel hoch über dem Erdgeschoss. Hier haben Sie einen schönen Blick auf die Dekorationen in der Kuppel und im Kirchenschiff.

Möchten Sie eine Tour in der Basilika buchen?

Wir organisieren Gruppenführungen, private Führungen und Audiotouren.

Vliegensvlug door Halderberge

Ervaar het beste van beide werelden door een bezoek aan de prachtige Basiliek te combineren met een fascinerend tripje naar het vliegend museum. Geniet van een heerlijke lunch om je dag compleet te maken.