Führungen & Audiotour

Jedes Jahr besuchen mehr als 70.000 Menschen die Basilika von Oudenbosch. Ob Sie der Basilika besuchen wegen Ihr Religion, Ihre Liebe für Architektur oder weil Sie in der Gegend Ferien haben, ein Besuch an der Basilika ist komplett mit einen Tour, mit oder ohne Führer.

Entdecken Sie der Basilika lieber auf eigene Faust? Dann gibt es die Audiotour in Deutsch, Englisch oder Niederländisch. Auf eigene Tempo wandern Sie durch dem Kirchenschiff, entlang dem Sakramentsaltar, Baldachin und alle Objekte und Wandbilder. Sie entdecken Sie der Basilika auf eigene Faust.

Tours

Entdecke der Basilika mit Führer

U kunt 7 dagen per week de Basiliek bezoeken, met of zonder gids. Ook zonder gids is er meer dan genoeg te zien in de Basiliek, maar als u geïnteresseerd bent in de verhalen die schuilgaan achter de gemarmerde pilaren, het baldakijn en de rest van deze imposante kerk, dan is een rondleiding onmisbaar tijdens uw bezoek aan de Basiliek. Of u nu alleen of met een groep komt, een rondleiding is tijdens openingstijden, behalve tijdens diensten, bijna altijd mogelijk. U betaalt € 17,00 per groep tot 10 personen. U heeft dan een eigen gids. Voor iedere extra persoon bedragen de kosten €1,00 per persoon. Op zaterdag om 15:00 is het mogelijk om aan te sluiten bij een openbare rondleiding.

Audio-Tour

Entdecke die Basilika auf eigene Faust

Möchten Sie die Basilika lieber auf eigene Faust entdecken? Dann können Sie auch die Audio-Tour nutzen. Mit einem Tablet können Sie in der Basilika herumlaufen. Wo immer es etwas Besonderes zu erzählen gibt, wird die Audiotour dies tun. So können Sie in Ihrem eigenen Tempo durch die Kirche gehen. Sie können die Audiotour im Voraus reservieren oder an der Infothek abholen.Der Audiotour ist ein initiative der Großte Museum der Niederlande

Stadttour

Combineer de audiotour of rondleiding in de Basiliek met een stadswandeling georganiseerd door Visit Halderberge..  

Tot en met zondag 26 maart worden er iedere zaterdag en zondag om 11:00 uur gratis stadswandelingen gegeven vanaf het Jan Gielenplein (plein naast de Basiliek). 
De gidsen leiden je in 1,5 uur langs het unieke culturele en religieuze erfgoed van Oudenbosch. 

Vanaf 1 april is het mogelijk om op donderdag t/m zondag deel te nemen aan een openbare stadswandeling Oudenbosch. Tickets zijn te boeken via de onderstaande button. 

Liever een privégids of een stadswandeling op een ander tijdstip? Reserveer dan via de ticketshop een stadswandeling met privégids. 
TIP: Combineer de stadswandeling met een bezoek aan één van de andere bezienswaardigheden en ontvang 20% korting p.p. op de stadswandeling met privégids.  

Möchten Sie eine Tour in der Basilika buchen?

Wir organisieren Gruppenführungen, private Führungen und Audiotouren.

Vliegensvlug door Halderberge

Ervaar het beste van beide werelden door een bezoek aan de prachtige Basiliek te combineren met een fascinerend tripje naar het vliegend museum. Geniet van een heerlijke lunch om je dag compleet te maken.