Führungen & Audiotour

Jedes Jahr besuchen mehr als 70.000 Menschen die Basilika von Oudenbosch. Ob Sie der Basilika besuchen wegen Ihr Religion, Ihre Liebe für Architektur oder weil Sie in der Gegend Ferien haben, ein Besuch an der Basilika ist komplett mit einen Tour, mit oder ohne Führer.

Entdecken Sie der Basilika lieber auf eigene Faust? Dann gibt es die Audiotour in Deutsch, Englisch oder Niederländisch. Auf eigene Tempo wandern Sie durch dem Kirchenschiff, entlang dem Sakramentsaltar, Baldachin und alle Objekte und Wandbilder. Sie entdecken Sie der Basilika auf eigene Faust.

Tours

Entdecke der Basilika mit Führer

U kunt 7 dagen per week de Basiliek bezoeken, met of zonder gids. Ook zonder gids is er meer dan genoeg te zien in de Basiliek, maar als u geïnteresseerd bent in de verhalen die schuilgaan achter de gemarmerde pilaren, het baldakijn en de rest van deze imposante kerk, dan is een rondleiding onmisbaar tijdens uw bezoek aan de Basiliek. Of u nu alleen of met een groep komt, een rondleiding is tijdens openingstijden, behalve tijdens diensten, bijna altijd mogelijk. U betaalt € 17,00 per groep tot 10 personen. U heeft dan een eigen gids. Voor iedere extra persoon bedragen de kosten €1,00 per persoon. Op zaterdag om 15:00 is het mogelijk om aan te sluiten bij een rondleiding voor €3,50 per persoon. Tickets voor deze openbare rondleiding zijn te bestellen via de ticketshop of ter plaatse bij de gids.

Audio-Tour

Entdecke die Basilika auf eigene Faust

De Audiotour is een initiatief van het Grootste Museum van Nederland en leidt u op eigen gelegenheid door de Basiliek van Oudenbosch. U haalt de tablet af bij de informatiebalie bij de entree van de Basiliek. Met uw hoofdtelefoon of oortjes (ook gratis oortjes beschikbaar) loopt u een route door de Basiliek van Oudenbosch en ontdekt u het verhaal verteld op de interessante plekken in de Basiliek van Oudenbosch. Ideaal als u alleen of met een klein gezelschap op ontdekking gaat. De audiotour kunt u boeken via de ticketshop voor €3,00 per persoon. 

Stadttour

Combineer de audiotour of rondleiding in de Basiliek met een stadswandeling georganiseerd door Visit Halderberge.

Vanaf 1 april t/m 31 oktober is het mogelijk om op donderdag t/m zondag deel te nemen aan een openbare stadswandeling Oudenbosch. Tickets zijn te boeken via de onderstaande button. 

Liever een privégids of een stadswandeling op een ander tijdstip? Reserveer dan via de ticketshop een stadswandeling met privégids. 
TIP: Combineer de stadswandeling met een bezoek aan één van de andere bezienswaardigheden en ontvang 20% korting p.p. op de stadswandeling met privégids.  

Möchten Sie eine Tour in der Basilika buchen?

Wir organisieren Gruppenführungen, private Führungen und Audiotouren.

Vliegensvlug door Halderberge

Ervaar het beste van beide werelden door een bezoek aan de prachtige Basiliek te combineren met een fascinerend tripje naar het vliegend museum. Geniet van een heerlijke lunch om je dag compleet te maken.