In the crypt

In the Basilica's crypt

Bij een bezoek aan de Basiliek van Oudenbosch mag een bezoek aan de winkel in de crypte onder de Basiliek eigenlijk niet ontbreken. In de winkel vindt u allerlei kleine souvenirs, maar ook Mariabeelden, bidprentjes, bedeltjes en ansichtkaarten.

De winkel is iedere dag geopend tussen 13:00 en 16:00 uur. 

Voor vragen over de winkel in de crypte kunt u contact opnemen met mevrouw Toos de Veth – Aarts (06-22219080). 

Shop

In de winkel van de Basiliek vindt u van alles. Van bedeltjes en bidprentjes, tot prachtige boeken!

In aanvulling op kleine souvenirs, is er onlangs ook een nieuwe puzzel van de Basiliek beschikbaar met maar liefst 1000 stukjes. Maar dat is niet alles wat u hier vindt! Ontdek een verscheidenheid aan Heiligenbeelden, kaarsen, medailles, ansichtkaarten, rozenkransen en kerststallen. Vergeet zeker niet om een kijkje te nemen bij de diverse mini-kerststalletjes die hier te koop worden aangeboden. Er valt zoveel te ontdekken!

Cuyperszaal

For meetings and events, we have a dedicated space in our crypt. In this space we welcome groups for guided tours or you can host a meeting or gathering. For more information please contact us.

Instead of descending the stairs, you can ascend the stairs to the dome. The 144 steps will bring you to the base of the dome. You'll have a great view into the dome and the church beneath.

Are you interested in a tour through the Basilica?

We organise guided tours, private tours and audiotours

Vliegensvlug door Halderberge

Ervaar het beste van beide werelden door een bezoek aan de prachtige Basiliek te combineren met een fascinerend tripje naar het vliegend museum. Geniet van een heerlijke lunch om je dag compleet te maken.