Arrangementen

Oudenbosch is méér dan de Basiliek alleen. Rondom de Basiliek zijn verschillende musea en bezienswaardigheden te vinden, zoals het Zouavenmuseum, Natuurhistorisch- en Volkerenkundigmuseum, Sterrenwacht Tivoli en voormalig Jongensinternaat St. Louis. U kunt makkelijk uw dagje Oudenbosch samenstellen in de ticketshop. Ook voor groepsreserveringen kunt u hier terecht. Voor groepen gelden extra openingstijden voor de meeste musea en bezienswaardigheden.

“We zijn een dagje in Oudenbosch geweest, wat een bijzonder verhaal hebben de Basiliek en de musea te vertellen!”

Bustours en groepsreizen

Jaarlijks bezoeken ruim 70.000 bezoekers de Basiliek van Oudenbosch. Scholen, ouderenbonden, families en vriendengroepen kunnen  7 dagen per week een rondleiding in de Basiliek van Oudenbosch krijgen, ongeacht hoe groot de groep is.

 

Een complete dag uit

Combineer uw bezoek aan de Basiliek met een stadswandeling met gids, een bezoek aan één van de musea of de prachtige botanische tuin. Er is meer dan voldoende horeca in Halderberge om ook tijdig te pauzeren, lunchen of dineren.

Heeft u vragen over een compleet dagje uit in Oudenbosch e.o.? Neem dan contact op met Visit Halderberge.

Bent u geïnteresseerd in een tour door de Basiliek?

Wij organiseren groepsrondleidingen, privétours en audiotours

Voor touroperators

De Basiliek is één van de populairste busuitjes in Noord-Brabant. Door de centrale ligging tussen Breda en Roosendaal en nabij A17 en A58 is Oudenbosch vanuit alle windstreken gemakkelijk te bereiken. Direct naast de Basiliek is een busparkeerplaats voor twee touringcars aanwezig, uw gasten hoeven slechts enkele meters tot de entree af te leggen.

Naast de rondleiding en audiotour zijn er voor touroperators speciale arrangementen beschikbaar op aanvraag. 

Internationaal

Heeft u een internationaal reisgezelschap? Dat is geen probleem. Er zijn Engelstalige, Duitstalige en Franstalige gidsen beschikbaar. De audiotour is daarnaast een prima alternatief voor als een gezelschap uit verschillende nationaliteiten bestaat.

Zoekt u hulp bij het samenstellen van een groepsreis in Brabant? Neem dan contact op met Visit Brabant Trade.

Vliegensvlug door Halderberge

Ervaar het beste van beide werelden door een bezoek aan de prachtige Basiliek te combineren met een fascinerend tripje naar het vliegend museum. Geniet van een heerlijke lunch om je dag compleet te maken.