In de crypte

In de crypte van de Basiliek

Bij een bezoek aan de Basiliek van Oudenbosch mag een bezoek aan de winkel in de crypte onder de Basiliek eigenlijk niet ontbreken. In de winkel vindt u allerlei kleine souvenirs, maar ook Mariabeelden, bidprentjes, bedeltjes en ansichtkaarten.

De winkel is iedere dag geopend tussen 13:00 en 16:00 uur. 

Voor vragen over de winkel in de crypte kunt u contact opnemen met mevrouw Toos de Veth – Aarts (06-22219080). 

Winkel

In de winkel van de Basiliek vindt u van alles. Van bedeltjes en bidprentjes, tot prachtige boeken!

In aanvulling op kleine souvenirs, is er onlangs ook een nieuwe puzzel van de Basiliek beschikbaar met maar liefst 1000 stukjes. Maar dat is niet alles wat u hier vindt! Ontdek een verscheidenheid aan Heiligenbeelden, kaarsen, medailles, ansichtkaarten, rozenkransen en kerststallen. Vergeet zeker niet om een kijkje te nemen bij de diverse mini-kerststalletjes die hier te koop worden aangeboden. Er valt zoveel te ontdekken!

Cuyperszaal

Voor bijeenkomsten en vergaderingen is er een zaal in de crypte. In deze zaal worden groepen ontvangen voor een rondleiding, worden lezingen gegeven maar kunt u ook vergaderen of met een vereniging bijeen komen. Wilt u meer informatie over de Cuyperszaal en de mogelijkheden, neem dan contact op met Stichting Promotie Basiliek.

In plaats van de trap naar beneden, naar de crypte te volgen, kunt u ook de trap naar boven volgen, naar de koepel. De 144 treden leiden u naar een rondgang aan de voet van de koepel, hoog boven de kerkvloer. U heeft hier een prachtig zicht op dedecoraties in de koepel en het schip van de kerk.

Bent u geïnteresseerd in een tour door de Basiliek?

Wij organiseren groepsrondleidingen, privétours en audiotours

Vliegensvlug door Halderberge

Ervaar het beste van beide werelden door een bezoek aan de prachtige Basiliek te combineren met een fascinerend tripje naar het vliegend museum. Geniet van een heerlijke lunch om je dag compleet te maken.