Steun de Basiliek

De Basiliek is een uniek monument dat behouden moet blijven!

Stichting Behoud Basiliek zet zich met vrijwilligers in voor het behoud van het prachtige rijksmonument Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara. U kunt éénmalig doneren of een jaarlijkse bijdrage leveren als “Vriend van de Basiliek” of als lid van het “Genootschap der Zouaven”

Doneren

Steunt u de Basiliek?

Draagt u de Basiliek een warm hart toe? Steun de Basiliek met een éénmalige bijdrage of blijvende steun. Met uw hulp en steun blijft de Basiliek een herkenningspunt, monument en ontmoetingsplek voor Oudenbosschenaren, bezoekers en gelovigen. U kunt doneren via Stichting Behoud Basiliek

Andere manieren van steun

Naast een donatie, is het ook mogelijk om op een actievere manier bij te dragen aan het behoud van de Basiliek van Oudenbosch. Door een rondleiding te boeken of souvenirs of boeken te kopen in de winkel draagt u ook bij aan het behoud van de Basiliek van Oudenbosch via Stichting Promotie Basiliek Oudenbosch. Daarnaast is het mogelijk om concerten te bezoeken in de Basiliek van Oudenbosch zo draagt u via de Bernardusparochie bij aan het behoud van deze bijzondere kerk.

Bent u geïnteresseerd in een tour door de Basiliek?

Wij organiseren groepsrondleidingen, privétours en audiotours

Vliegensvlug door Halderberge

Ervaar het beste van beide werelden door een bezoek aan de prachtige Basiliek te combineren met een fascinerend tripje naar het vliegend museum. Geniet van een heerlijke lunch om je dag compleet te maken.